ФОРУМ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ

ФОРУМ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ

16 листопада у м. Києві відбудеться Форум цифрового розвитку України. Захід об’єднає представників влади, громадського та експертного середовища, провідних компаній у сфері ІКТ, е-торгівлі, електронних комунікаційних послуг та розвитку цифрових навичок для напрацювання спільного бачення щодо прискорення розвитку цифрової економіки та суспільства України. На Форумі обговорюватимуться перспективи гармонізації цифрового ринку України з ЄС та країнами Східного партнерства,  будуть узагальнені аналітичні матеріали за пріоритетними напрямками гармонізації,  що обговорювались експертною спільнотою України впродовж червня 2018 року.

 

Форум організовує ГС «Центр розвитку інновацій» та Національний університет «Києво-Могилянська академія» у партнерстві з організаціями проєвропейських громадських Платформ – Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

 

Місце проведення: м. Київ, Національний університет «Києво-Могилянська академія», вул.  Іллінська, 9 

Дата і час проведення: 16 листопада 2018 р., 10:30 – 17:00 (Реєстрація о 10:00)

 

З попередньою програмою заходу ви можете ознайомитись у додатку до цього листа.

Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням (не пізніше 4 листопада).

Звертаємо увагу, що кількість учасників Форуму обмежена. У разі більшої кількості заявок на захід, учасників запрошуватимуть відповідно до заповнених реєстраційних форм. Результати відбору будуть повідомлені організаторами на вказану при реєстрації електронну пошту до 7 листопада (включно).

Учасники самостійно покривають витрати на проїзд та проживання.

Остаточна програма та точне місце проведення Форуму будуть повідомлені учасникам не пізніше 9 листопада 2018 р.

У разі виникнення питань стосовно участі у Форумі, просимо звертатися до:

Володимир Ночвай (керівник проекту) – 066 75 88 457, nochvai@gmail.com;.

Корявець Максим (менеджер проекту) – 063 57 94 655, pfirs@ukr.net.

 

Форум проходитиме у рамках проекту  «Посилення участі громадськості у створенні та імплементації цифрового порядку денного України та гармонізації цифрових ринків з ЄС та країнами СхП», який виконує ГC «Центр розвитку інновацій» за сприяння Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в межах проекту «Громадська синергія». Співорганізатори Форуму: ГО «Агенція Європейських інновацій», ГО «Всеукраїнська асоціація «Інформаційна безпека та інформаційні технології», ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень», мНУО «Європейська Медіа Платформа», неформальне громадське об’єднання  «Суспільна інноваційна мережа України», ПР-агентство “ІТ-Про”, Факультет інформатики НаУКМА, науковці Інституту економіки і прогнозування НАН України.

Програма Форуму за посиланням https://docs.google.com/document/d/1LQv-B0UzHkUNzBhAOVHn3VwNlasvLDp9gSZs6kpdFMk/edit

Коментарі закрито.